-Lloc de treball sol·licitat: Centre d’estètica i perruqueria
1. Dades personals:
-Nom: Júlia Mesas Ruiz
-Lloc i data de naixement: Figueres, 19 de setembre de 1990
-DNI: 45 778 334 I
-Adreça: C. Major nº5, Fortià (Girona)
-Telèfon: 649155881 -Correu electrònic: juuliiaa29@hotmail.com
2. Com em veig com a persona?
Jo,
com a persona, em veig treballadora. Ja des de petita m’ha agradat la
perruqueria; tallats, decorar ungles, extensions, etc. També hi ha coses
que se’m donen malament, per exemple, les permanents, ja que vaig estar
estudiant els diferents tints i no ho he entès mai. Ja tinc pensat el
nou look que triomfarà aquesta temporada (o no, depèn de si agrada a la
gent). Així que us deixo amb una mica més informació de la meva vida!
3. Formació:
- Graduat Escolar a l’INS Castelló d’Empúries, any 2012.
- Certificat de Nivell A i B de la llengua Catalana i Castellana.
-
Cicle de grau mitjà de perruqueria i estètica (IES Ramon Muntaner -
Figueres) Vaig escollir aquest cicle per tenir domini de la meva llengua
paterna i parlar-la amb més facilitat.
- Curs d’accés al grau superior(IES Ramon Muntaner – Figueres)
- Curs especialització en “cuts&nail” (IES Ramon Muntaner – Figueres)
4. Experiència professional:
- Maquilladora de diversos artistes de televisió.
-
He treballat durant un any a la perruqueria “Hair’s Center” de
Trafalgar Square de Londres, on la meva especialitat eren extensions de
color vermell. (Aquesta especialitat es deu a que una vegada em van
demanar extensions de color groc i em van quedar vermelles, i des de
llavors només en faig de vermelles)
5. Dades complementaries:
-Idiomes: Domini escrit i oral del català, castellà i anglès. Nivell mitjà de francès.
6. Informes:
-
Poden demanar referències sobre la meva estada com a perruquera a la
perruqueria”Hair’s Center” de Londres a la senyora Kristen Jones, la cap
de personal del centre de perruqueria i estètica trucant al seu número
de telèfon 651 166 791, o a l’adreça de correu electrònic:
kjonesharscenter@gmail.com
Dijous, 26 de gener de 2012.
No hay comentarios:
Publicar un comentario